Víkendové grilování

Víkendové grilování

Když jsme přemýšleli o konceptu naší kuchyně, věděli jsme s určitostí, že budeme chtít nabídnout rozmanité pokrmy z grilu. Původně jsme měli v plánu pouze pokračovat v tradici a obnovit grilovací pátky a tradiční žebra. Po pár týdnech jsme ale rozšířili naši nabídku grilování na celý víkend. Našim cílem je uspokojit požadavky po rozmanitosti nabídky, proto jsme pro milovníky grilované kuchyně připravili toto menu:

Pravidelně v letní sezoně, v závislosti na počasí i později pro Vás připravujeme:

Páteční grilování od 16:00 - 21:00
Sobotní grilování od 11:00 - 21:00
Nedělní grilování od 11:00 - 20:00

Na co se můžete těšit?
Klasická žebra – jsou tzv. plochá žebra se standartním podílem masa
Žebra obvykle připravujeme ve dvou variantách:

  • žebra zauzená – připravena v udírně
  • žebra marinovaná – připravená v sladko pikantní medové marinádě s chili

Příznivci "čistého masa" bez kostí jistě ocení grilovanou panenku s fazolovými lusky a slaninkou

Pro milovníky steaků máme připravenou naloženou krkovici a marinovaný kuřecí steak. 

Na grilu nechybí ani rybí speciality jako pstruh, nebo filet z lososa, které podáváme s grilovanou zeleninkou

V nabídce najdete i tradiční grilovanou klobásku. 

Jako nemasité  pokrmy u nás najdete řecký grilovaný sýr HALLOUMI, nebo grilované hermelínky s brusinkami, případně jablečným, nebo hruškovým chutnay a bylinkovým toastem.

Sladkou tečkou na závěr bývá tradičně naše palačinka s ochuceným jogurtem a ovocem, pro milovníky čokolády máme připravenou i variantu s nutelou.

Fotografie
Víkendové grilování
Víkendové grilování
Víkendové grilování
Víkendové grilování
Víkendové grilování
Víkendové grilování
Víkendové grilování
Víkendové grilování
Víkendové grilování
Uzený kapr
Víkendové grilování